Een droomvakantie in Marokko

In Marokko komen sprookjes tot leven. In dit land kun je urenlang wandelen door kleine straatjes en smalle steegjes en optimaal genieten van diverse bijzondere steden.

Naast talloze islamitische heiligdommen, vind je er prachtige Arabische poorten, paleizen en koopmanshuizen. Laat je betoveren en boek een droomvakantie naar Marokko.De natuur in MarokkoDe natuur in Marokko is erg afwisselend. Langs de kust vind je bijvoorbeeld uitgestrekte zandstranden, terwijl je in het Atlas gebergte besneeuwde bergtoppen aantreft. Verder vind je in Marokko diverse zandheuvels in de woestijnen. Maak eens een tocht door de woestijn en beleef een onvergetelijke rit op een kameel. Marokko wordt gekenmerkt door een gematigd subtropisch klimaat.

Lekker eten in MarokkoMarket_in_Tabant,_Aït_Bouguemez

In Marokko kun je heel divers, maar ontzettend lekker eten. Het hoofdgerecht in Marokko is natuurlijk couscous dat veelal met de handen wordt gegeten. Een ander bekend gerecht dat wordt gegeten is tajine. Dit wordt geserveerd in een aardewerken pot.

De mooiste bezienswaardigheden van het land

In Marokko tref je diverse mooie bezienswaardigheden aan. Een aantal bezienswaardigheden mogen zeker niet ontbreken op je to-do-list. Bezoek bijvoorbeeld Marrakech. Dit wordt ook wel de rode stad genoemd, aangezien de rode kleur voortdurend terugkeert in Marrakech. Een bezoekje aan de hoofdstad Rabat is ook zeker aan te raden.

Midden in de Sahara woestijn ligt het dorpje Merzouga. Hier kun je proeven aan het bestaan van de Berbers en onder andere overnachten in een bedoeïenentent. Geef je de voorkeur aan een strandvakantie? Breng dan een aantal dagen door in Agadir. Hier vind je een schitterende boulevard en prachtige zandstranden. Je kunt je hier prima een aantal dagen vermaken!

Zoek online en boek je vakantie

Zoek online naar de voordeligste reisaanbieders en boek een onvergetelijke vakantie naar Marokko.

Daarmee doe je een reiservaring op waar je met veel genoeg op kunt terugkijken.

Have your say