Een unieke winterse ervaring in Finland

Finland was een relatief onbekende vakantiebestemming, maar de populariteit van een vakantie naar Finland neemt steeds meer toe. Het is het land van de duizenden meren en de middernachtzon. In dit land is meer vrijheid te ervaren op te vakantie dan vele andere landen. Zelfs een voordelige winterse vakantie kun je in Finland uitstekend doorbrengen.

Beleef de winter in Finland
Finland heeft op het gebied van natuur en sneeuw een ongekende schoonheid. Vooral in het noorden van Finland is er veel ongerepte natuur te vinden. In de winter wordt deze streek bedekt met een dik pak sneeuw en is het een aantrekkelijke vakantie voor iedereen die van een winterse en avontuurlijke vakantie houdt.

Het Finse Lapland is bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor een hondenslede- of sneeuwscootertocht. Bovendien heb je volop kans om tijdens je vakantie het noorderlicht te zien of kun je overnachten in een ijsiglo. Dit geeft uiteraard een extra dimensie aan je reis. Je moet wel tegen de kou kunnen.

Hoe kom je in Finland?
Vanuit Nederland vliegen diverse aanbieders naar Finland. Met de diverse vliegmaatschappijen vlieg je naar de hoofdstad Helsinki. Vanaf deze schitterende stad reis je verder door je vakantiebestemming in Finland. Boek altijd vroeg van te voren je vliegtickets. Daarmee bespaar je veel geld.

Genieten in de zomer en winter
Toch is Finland niet alleen tijdens de winter goed te bezoeken. Ook in de zomer kun je je uitstekend vermaken in een vakantiehuisje aan het water. In de omgeving kun je volop wandelen, kanotochten maken, rendieren spotten en gewoon genieten van de stilte. Daarmee is Finland zowel in de zomer als in de winter een unieke belevenis. Kun jij nog wachten met het doorbrengen van je vakantie in Finland?

Have your say