De hoogtepunten van Canada

Fascinerend Canada ontdekken door middel van een rondreis

Een rondreis door Canada brengt je langs alle hoogtepunten van dit veelzijdige land. Het land heeft een majestueuze schoonheid die je keer op keer zal doen verwonderen. Om geen enkel hoogtepunt over te slaan, kun je het beste kiezen om een rondreis te maken door dit fascinerende land. Je maakt dan niet alleen kennis met een prachtige natuur, maar ook met mooie steden en verschillende culturen.

Prachtige natuur

Canada wordt natuurlijk gekenmerkt door een prachtige natuur. Zo vind je tussen de oost- en westkust van Canada een verscheidenheid aan landschappen. Zo vind je er bijvoorbeeld prachtige watervallen en drijvende ijsbergen. Gletsjers, fjorden en bergen vind je hier ook. Wanneer je een camper huurt, kun je dit stukje Canada op een rustige manier ontdekken en verkennen. Zwarte beren, elanden en poema’s kun je hier zomaar tegenkomen.

Vancouver Island

Een indrukwekkende ervaring kun je meemaken door een bezoek te brengen aan Vancouver Island. In de zomer kun je hier namelijk walvissen spotten. Daarnaast leven hier ook een aantal orka families voor de kust. Wanneer je de mogelijkheid en het geld hebt, dan is het zeker aan te raden een boottocht te maken en kennis te maken met deze prachtige dieren. Het is namelijk een ervaring die je nooit meer zult vergeten.

Mooie steden, lekker eten en bijzondere feestdagen

Montréal en Toronto zijn steden die je zeker bezocht moet hebben tijdens een vakantie naar Canada. Tijdens een bezoek aan de steden kun je kennis maken met de culinaire keuken van Canada. Langs de kust worden veel visgerechten gegeten, terwijl men landinwaarts juist veel meer vlees eet. Eten wordt geserveerd in normale proporties en geen extreme hoeveelheden. Thanksgiving en Canada Day zijn mooie dagen in Canada om mee te maken!

Have your say