Ontdek winters Innsbrück

Het wintersportseizoen staat weer voor de deur. De ski’s kunnen weer uit de kast en de wollen mutsen kunnen weer op. Weet je nog niet waar je naartoe gaat dit jaar? Wat dacht je van een wintervakantie rondom Inssbrück? Met de trein of met de auto ben je vanaf deze stad binnen no time in een winters skigebied plus je hebt ook nog eens de voordelen van een grotere stad mee.

Meer dan alleen wintersport
Veel mensen vinden een week wintersport hartstikke fijn, maar willen ook wel eens afwisseling. Dat kan absoluut wanneer je in of rondom Innsbrück op vakantie bent. Geen zin om met de auto te gaan? Pak het vliegtuig naar Inssbrück Flughaven en ga vanaf daar met de trein verder. Verblijf bijvoorbeeld in het bijzondere dorp Seefeld, waar de pistes op bus- en loopafstand zijn. In dit pittoreske dorp is er verder ook nog van alles te doen: je kunt er heerlijk borrelen, er is een schaatsbaan en er zijn diverse prachtige wandelroutes vanaf het centrum.
470759147
Breek de week op
Combineer een dergelijke vakantie met meerdere dingen: ga de ene dag de piste op, maar neem de volgende dag de trein richting Innsbrück. Je kunt hier heerlijk shoppen, eten, borrelen en rond lopen. Vooral in de winter is er genoeg te doen in de stad. Innsbrück leeft op wanneer het wintersportseizoen weer is begonnen. Dat is niet heel gek, aangezien de stad midden tussen de bergen ligt. Je hebt dan ook op veel plekken vanuit het centrum een prachtig uitzicht over de besneeuwde toppen. Wie weet ski je daar dan wel weer de volgende dag. Zorg voor een afwisselende en actieve vakantie in dit speciale en mooie gebied.

Have your say