Een onvergetelijke kampeervakantie in Italië

Camping Bella Italia aan het Gardameer

Boek een vakantie naar Italië

Waar je van plan bent om een leuke kampeervakantie te boeken, dan is Italië een prachtig land om te gaan kamperen. Er zijn diverse campings aan het Gardameer te boeken waar je uitstekend kunt verblijven tijdens je vakantie. Er zijn altijd wel een aantal campings die er tussenuit springen. Hier vindt je een aantal leuke campings in Italië en de diverse bezienswaardigheden van dit mooie land.

Rome als top bezienswaardigheid

camping zwembad

Camping Park Albatros in Toscane

Wanneer je naar Italië een vakantie boekt, dan mag een trip naar de stad Rome eigenlijk niet ontbreken. Een bezoek aan Vaticaanstad is bijvoorbeeld echt een aanrader. Denk bijvoorbeeld aan het Sint Pietersplein en het Vaticaans Museum. Wie weet vang je een glimp op van de Paus. De Trevi Fontein is ook erg beroemd. Maar er zijn meer bezienswaardigheden in Italië. Bijvoorbeeld de Toren van Pisa. Deze ligt in Toscane.

Campings bij het Gardameer

Het Gardameer is een uitstekende plek om te kamperen. Er zijn talloze campings te vinden. Camping Piantelle is bijvoorbeeld een uitstekende camping voor jonge gezinnen met kinderen. Zo is er een zwembad, speciaal voor kleine kinderen. Ook kunnen er boten gehuurd worden, zodat je het Gardameer op kunt. Maar ook Camping Fornella is een echte aanrader. Het ligt direct aan het Gardameer en heeft verschillende luxe zwembaden.

Volop plezier beleven aan het Gardameer

Het Gardameer is een prima watersportparadijs. Watersporters kunnen hier volop plezier beleven. Er wordt dan ook naar hartenlust gevaren, gezeild en gewaterskied. Het is ook een aanrader om een gewone boottocht te maken op het Gardameer en kennis te maken met prachtige historische gebouwen langs het water. Wanneer je met je kinderen aan het kamperen bent, dan mag een bezoek aan pretpark Gardaland zeker niet ontbreken. Dat belooft een uitstekende vakantie te worden!

Have your say