De top 5 vakantielanden in Azië

Ben je al druk bezig met de voorbereidingen voor je vakantie volgend jaar, of heb je nog geen idee welke bestemming het deze keer zal worden? Misschien moet je eens overwegen om naar Azië op vakantie te gaan. Er zijn talloze landen waaruit je kunt kiezen. Wij hebben een top 5 vakantielanden voor je verzameld. Jij mag kiezen welke het gaat worden!

1. China

China staat met stip op nummer 1. Het is een geweldig vakantieland, vooral vanwege de Chinese Muur, de Verboden Stad en de Hemelse Tempel. Trek er gerust 3 weken voor uit, er is namelijk genoeg te ontdekken in dit fascinerende land.

2. Thailand

Thailand wordt ook wel het land genoemd van de glimlach genoemd. De gastvrije en vriendelijke bevolking zorgen ervoor dat jij je werkelijk thuis zult voelen in dit land. Bovendien kun je in Thailand heel goed backpacken.

3. Indonesië

Ook Indonesië is een land waar jij je uitstekend kunt vermaken. Breng bijvoorbeeld eens een bezoek aan Bali en laat je verrassen door de vele natuurschatten die er in Indonesië te vinden zijn. Als je wilt leren duiken zit je in Indonesië goed op je plek.

4. Maleisië

Als toerist kun je volop genieten tijdens een rondreis door Maleisië. Het gevarieerde landschap en de fascinerende culturele bezienswaardigheden zorgen voor een onvergetelijke indruk. Het schiereiland Borneo is ook zeker een bezoekje waard.

5. Vietnam

Als je van geschiedenis houdt, zul jij je in Vietnam geen seconde vervelen. Maak eens een jungletocht, of bezoek één van de vele rijstdorpjes. De mensen hier zullen je met open armen ontvangen.

Wat je vakantiebestemming ook wordt, wij wensen je een plezierig verblijf toe in Azi

Have your say