Vakantie in het karakteristieke Engeland

Engeland is een land met een geheel eigen karakter. Hoewel het officieel tot Europa behoort, begeef je je toch in een heel andere wereld wanneer je een vakantie doorbrengt in Engeland. Je zult er snel genoeg achter komen dat mensen uit Engeland erg gesteld zijn op hun eigen normen en waarden. En juist dat maakt het aantrekkelijk om je vakantie hier door te brengen.

Ondanks dat Engeland een geheel eigen stijl en karakter heeft, zijn de mensen er vriendelijk en kun je er talloze attracties vinden waar je je prima kunt vermaken.

De wereldstad Londen

Natuurlijk mag een bezoek aan de stad Londen niet ontbreken tijdens je vakantie in Engeland. Het is een van de meest bezochte steden ter wereld. Je kunt er niet alleen uitstekend shoppen, de stad zelf zit ook vol bezienswaardigheden. Breng eens een bezoek aan Buckingham Palace waar je de wisseling van de wacht kunt meemaken, of waan je in een magische wereld op de Tower Bridge.

Windsor

Windsor is de plek van de Britse koninklijke familie. Bezoek bijvoorbeeld Windsor Castle waar je diverse rondleidingen kunt krijgen.

Ook de streek Kent is een prachtige bezienswaardigheid. In dit heuvelachtige landschap vind je talloze romantische dorpjes en leuke attracties. Het attractiepark Dickens World moet je absoluut bezocht hebben, evenals Canterbury, een middeleeuwse stad. Hier ben je eventjes in een geheel andere wereld.

De beste reisroutes naar Engeland

Je kunt gemakkelijk en snel naar Londen vliegen vanuit Nederland. Wanneer je het op een andere manier wilt aanpakken, dan kun je ook de trein pakken, of met de veerboot vanuit Calais naar Dover varen. Dover zelf is ook een prachtige plek, vooral vanwege de krijtrotsen die je hier kunt vinden.

Genoeg redenen om je vakantie dit jaar in Engeland door te gaan brengen!

 

Have your say